Arbetsledare inom fastighetsskötsel

PLL Fastighetsförvaltning är inne i ett expansivt skede. Våra kunder är främst fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi söker dig som vill arbeta i ett innovativt företag i en prestigelös miljö med drift och löpande underhåll i bostads- samt kommersiella fastigheter. Du kommer att arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten. En viktig uppgift är att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Utveckla och effektivisera arbetsrutiner för att uppnå god arbetsmiljö och uppnå uppsatta lönsamhets- och kvalitetsmål. Hos PLL Fastighetsförvaltning har du möjlighet att vara med och påverka. 
 
ARBETSUPPGIFTER

Som arbetsledare kommer du leda och fördela det dagliga arbetet inom fastighetsskötsel men även arbeta operativt som Fastighetstekniker/fastighetsskötare/drifttekniker.

I övrigt har du ansvar för följande:
 
Ta emot frånvaroanmälan.

Ansvara för administration kring servicebilar samt maskiner.

Ansvara för sammanställning av felanmälningar och annan statistik

Ansvara för inköp av arbetskläder.

Tjänste- och kvalitetsansvar vad gäller resursplanering, genomförande och uppföljning. Implementera och följa upp att fastställda rutiner och processer efterlevs.

Hålla utvecklingssamtal med medarbetarna årligen.

Räkna på förfrågningar på tilläggstjänster på befintliga skötselkunder.

Hantera underentreprenörer på ett affärsmässigt och kostnadseffektivt sätt.

KVALIFIKATIONER

Du som söker tjänsten skall ha erfarenhet av drift av fastigheter sam arbetsledning. Du har giltigt B-körkort. 

Som person är du är kvalitetsmedveten, effektiv och självgående. Du har en hög servicenivå är flexibel och trivs med en omväxlande vardag.

Kontakt
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV, Personligt brev samt betyg från den utbildning du sist avslutat och skicka till alexander.johansson@pllfastighet.se

Tjänster

Felanmälan

Offert

Kontakt

PLL fastighetsförvaltning ska präglas av personligt och professionellt bemötande av kompetent personal som levererar tjänster med hög kvalité.

Kontakta oss »